FITNESS ONLINE

Arde caloriile cu zâmbetul pe buze!

FITNESS ONLINE

Uită de aglomerație și de timpul pierdut cu drumul la sală! Cu YUMP ai antrenamente acasă când vrei tu!

PLANURI PERSONALIZATE

Vrei să slăbești rapid & sănătos? Să scapi de Kg după sarcină? Ai planuri personalizate pe obiective!

nutritie inclusa zumba online yump

NUTRIȚIE INCLUSĂ

Ai plan alimentar inclus și rețete video delicioase create de Daiana, specialista noastră în nutriție!

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

Suntem Dani & Daiana și vrem să te ajutăm să adopți un stil de viață sănătos prin sport, alimentație și echilibru emoțional!
↓ Click PLAY ↓

ADELINA PESTRIȚU RECOMANDĂ YUMP

↑ Click PLAY ↑
și vezi ce spune frumoasa vedetă despre experiența ei cu YUMP!

PĂRERI

Peste 10.000 de femei au ales YUMP!

yump-pareri
Ți-e teamă să încerci?
↓ Click PLAY ↓

REZULTATE

Rezultate before after yump

FITNESS ONLINE LA TINE ACASĂ!

Arzi caloriile, te distrezi și te încarci cu super energie! 

FITNESS ONLINE

Uită de aglomerație și de timpul pierdut cu drumul la sală! Cu YUMP ai antrenamente acasă!

PLANURI PERSONALIZATE

Vrei să slăbești rapid & sănătos? Să scapi de Kg după sarcină? Ai planuri personalizate pe obiective!

nutritie inclusa zumba online yump

NUTRIȚIE INCLUSĂ

Ai plan alimentar inclus și rețete video delicioase create de specialista noastră în nutriție!

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

Suntem Dani & Daiana și vrem să te ajutăm să adopți un stil de viață sănătos prin sport, alimentație și echilibru emoțional!
Vezi povestea noastră
↓ Click PLAY
↓ Click PLAY ↓

ADELINA PESTRIȚU RECOMANDĂ YUMP!

Click PLAY video și vezi ce spune frumoasa vedetă despre experiența ei cu YUMP!

PĂRERI

Peste 10.000 de femei au ales YUMP!

yump-pareri
↓ Click PLAY ↓

REZULTATE

Rezultate before after yump

PREȚURI

TRANSFORMATION

PROGRAM 90 ZILE

✅ Poți slăbi până la 10 Kg

✅ Tonifiere avansată

✅ Reduci celulita

12989

RON / lună

adică 269 RON / 3 luni

*se achită integral

ESSENTIAL

PROGRAM 30 ZILE


✅ Poți slăbi până la 3-4 Kg

 

129

RON

TOATE PROGRAMELE OFERĂ ACCES LA

TOATE PROGRAMELE DE MAI SUS OFERĂ ACCES LA

Live streaming fitness yump
5 antrenamente noi săptămânal
antrenamente fitness online yump
+11 clase cu peste
800 antrenamente
retete video sanatoase yump
Peste 80 rețete
video sănătoase
plan nutritional diete
Plan nutriție adaptat obiectivului tău

+800 ANTRENAMENTE

Energizante & super fun!

Avatar

CARDIO EXTREME

Arzi țesutul adipos
Combați stresul și stările anxioase
Îți îmbunătățești sănătatea cardio

Avatar

BUTT&ABS

Te ajută să ai un fund mai bombat
Îți tonifiezi fesierii și abdomenul
Îți micșorezi talia

Avatar

HIIT

Arzi multe calorii în timp scurt
Lucrezi gambele, coapsele și fesierii
Îți crește rata metabolismului bazal

E SUPER SIMPLU

SĂ TE MENȚII FRUMOASĂ!

↓ Click PLAY ↓

DETALII

✅Politica de retur

👍Pentru că suntem atât de convinși de beneficiile YUMP, îți oferim posibilitatea să ne ceri și să primești banii înapoi dacă în 30 de zile de la prima ta achiziție nu ai slăbit minim 3Kg folosind antrenamentele și meniurile noastre nutriționale!

IMPORTANT!
Legea în vigoare oferă oricărui cetățean dreptul de a se retrage dintr-un contract încheiat la distanță în termen de 14 zile de la încheierea acestuia, fără justificarea deciziei și fără alte costuri în afară celor prevăzute de lege. Totuși, această prevedere nu se aplică în cazul serviciilor de care Clientul/Cumpărătorul beneficiază imediat și integral, al celor cu conținut digital, nefurnizate pe suport material sau personalizate în mod clar pentru Client/Cumpărător, așa cum sunt serviciile oferite de www.yump.ro, cu excepția situației explicitate mai sus.

Posibilitatea de a cere banii înapoi este valabilă DOAR la prima achiziție pe www.yump.ro, nu și la reînnoirea de abonamente.

Dacă solicitarea de returnare este validă, YUMP se obligă să restituie contravaloarea abonamentului achiziționat în termen de 15 zile lucrătoare de la data primirii solicitării.

CUM FACI EXACT SĂ CERI BANII ÎNAPOI?

E simplu! Dacă după cele 30 de zile cu YUMP nu ai ars 3Kg, ai termen 3 zile să ne scrii un mail pe adresa contact@yump.ro în care ne soliciți banii înapoi, incluzând un set de poze cu alimentația zilnică (3 mese pe zi) pe care ai avut-o în toate cele 30 de zile în care ai utilizat conținutul YUMP.

După ce ne scrii, noi vom analiza pozele cu alimentația ta zilnică, precum și dacă ai respectat programul și numărul de antrenamente recomandat (acesta se salvează automat în contul tău). Nu-ți fă griji, dacă nu poți respecta orarul de cursuri LIVE, ai la dispoziție înregistrările acestora pentru a putea recupera.

Dacă în urma analizei reiese că ai respectat programul de antrenamente și planurile nutriționale, dar n-ai slăbit 3Kg în 30 de zile, primești banii înapoi GARANTAT.

De asemenea, te rugăm ca în solicitarea ta către noi să incluzi și următoarele informații în clar: numele, prenumele, adresa de email asociată contului tău www.yump.ro, numărul și seria facturii primite de la S.C. YUMP FITNESS S.R.L., precum și un extras de cont, care să conțină confirmarea codului tău IBAN (fără nicio altă informație legată de solduri și tranzacții bancare) și care să valideze astfel că ești deținătorul de drept al acelui cont bancar. Îndeplinirea acestor condiții este obligatorie pentru restituirea banilor.

Pentru mai multe detalii, vezi Politica de returnare.

🤔Care e diferența dintre abonamente?

Singura diferență dintre programe este durata accesului și prețul. Cu cât alegi un program cu durată mai mare cu atât obții rezultate mai bune și plătești mai puțin / lună😉

În rest, toate programele oferă acces full la întreg conținutul YUMP Fitness.👍

📅Când au loc clasele?

Clasele au loc în fiecare zi de luni, miercuri și joi începând cu ora 19:00. În pagina ta personală vei găsi orarul exact al claselor.

Ai câte 5 antrenamente noi în fiecare săptămână!

CE FAC DACĂ RATEZ UN ANTRENAMENT?

Nu-i nicio problemă! La scurt timp după încheierea fiecărui antrenament, ai acces la înregistrarea acestuia, precum și la toate înregistrările precedente.

În plus, ai acces în orice moment la absolut toate clasele înregistrate (peste 800), chiar dacă ele nu fac parte din profilul tău de antrenamente.

🏋🏼‍♀️Am nevoie de echipament special?

Majoritatea antrenamentelor noastre pot fi efectuate doar cu greutatea corpului, însă folosirea echipamentelor de mai jos te ajută să obții rezultate mai bune:

– Benzi elastice de rezistență YUMP. Cu setul nostru de benzi elastice arzi mai multe calorii într-un timp scurt. 👉 DETALII AICI

– Greutăți mici – de 0,5 – 2kg, care pot fi înlocuite și cu sticle de apă)

– La unele antrenamente folosim și scaune, pe care cu siguranță le ai acasă.

– Îți recomandăm să folosești și o saltea de yoga.

💪Cum rămân motivată să mă țin de cursuri?

Pe scurt, clasele YUMP creează dependență. Nu o spunem noi, o spun clientele noastre!😉De ce?

(1) CLASE ÎN TIMP REAL – Clasele publicate pe baza orarului nostru te disciplinează să urmezi un program riguros de antrenamente. În plus, ai tot timpul câte ceva nou la fiecare clasă. Nu te lăsăm să te plictisești!

(2) TE ALERTĂM când ai clase sau când lipsești prea mult timp de la antrenamente, prin sistemul nostru unic de notificări.

(3) CALORIILE ARSE LE TRANSFORMI ÎN REDUCERI – După fiecare curs completat ești premiată cu CHEATCOINS, moneda noastră oficială. Cu cât finalizezi mai multe antrenamente, cu atât acumulezi mai multe CHEATCOINS, pe care mai apoi le transformi în reduceri în RON pentru reînnoirea abonamentului.

(4) SPRIJIN DE LA ANTRENORI – Poți contacta oricând antrenorii pentru ajutor, sfaturi și indicații! Nu te lăsăm de capul tău!😜

(5) MONITORIZAREA EVOLUȚIEI – Vezi tot timpul câte calorii arzi și cât mai ai până  la atingerea obiectivului tău de fitness.

💳Ce metode de plată acceptați?

(1) Plata online securizată prin CARD de credit / debit (se acceptă plata cu orice card din sfera VISA – Mastercard și subsidiarele acestora – Visa Electron, Maestro, Cirrus, indiferent de țara de origine și moneda cardului emis). La plata cu cardul ai acces instant la abonament.

Bine, bine, plătesc cu cardul. Dar pot să am încredere în voi?

Normal că da, doar ne vedem LIVE zi de zi! Însă nici nu se pune așa problema, pentru că noi NU avem acces niciodată la datele cardului tău! Când apeși butonul de achiziție ești redirecționată către Netopia MobilPay, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, autorizat pentru a gestiona aceste date. Abia acolo îți introduci detaliile cardului, pe care noi nu le vom vedea niciodată. Dacă vrei să afli mai multe despre MobilPay, vizitează siteul MobilPay.

(2) Plata prin TRANSFER BANCAR în contul YUMP. Scrie-ne pe contact@yump.ro dacă dorești să achiziționezi un produs prin transfer bancar și îți vom furniza toate datele necesare.