SINGURA PLATFORMĂ LIVE FITNESS
DEDICATĂ FEMEILOR

SINGURA PLATFORMĂ LIVE FITNESS
DEDICATĂ FEMEILOR

Succesul YUMP stă în personalizarea experienței tale de training, ghidată prin LIVE STREAMING de o echipă profesionistă de antrenori și nutriționiști.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ready...

1

Îți personalizezi profilul YUMP, alegându-ți obiectivul de fitness și preferințele tale. Apoi îți introduci datele în formularul de înscriere.

Steady...

2

Îți alegi abonamentul potrivit. La prima achiziție poți cere banii înapoi dacă nu slăbești 4Kg în 30 de zile!

YUMP!

3

Achiți abonamentul online sau prin transfer bancar și apoi te poți bucura de YUMP pe bune!

TE POȚI ANTRENA ORICÂND, ORIUNDE, PRIN LIVE STREAMING!

MEET THE TEAM!

NICOLETA

YOGA & PILATES QUEEN

Instructor acreditat yoga
by Fitness Scandinavia

Dacă erai în căutarea unei antrenoare cu energie și carismă, ai venit exact unde trebuia! Entuziasmul și pasiunea Nicoletei sunt molipsitoare și demonstrate cu fiecare clasă de YOGA sau PILATES. Ea are grijă să nu uiți că orice este posibil, atât timp cât zâmbești, te concentrezi și crezi în tine! Pregătește-te pentru o călătorie frumoasă și energizantă pentru Minte, Trup și Suflet!

DANI

CARDIO & FUNCTIONAL COACH

TRX multi level by DIMI Fitness / instructor
certificat KT al Federației Italiene de Fitness

Pentru Dani, antrenamentele înseamnă mai mult decât simple exerciții! El știe impactul pe care ele îl pot avea în toate aspectele vieții tale. Energia și abilitatea sa extraordinară de motivare te vor forța să-ți depășești limitele. Dacă Dani vede că poți mai mult, să fii sigură că te va scoate din comfort zone și te va duce în acel loc în care schimbările pozitive chiar se întâmplă!

DAIANA

NUTRITION GURU

Licențiată în Nutriție și Dietetică la
Universitatea de Medicină și Farmacie

Daiana știe foarte bine că frumusețea vine și de la exterior, și de la interior. Ca să te simți cu adevărat bine în corpul tău, este important să știi ce și cum să mănânci sănătos! Daiana te va ajuta să-ți construiești meniul optim pentru atingerea obiectivelor tale. Iar creativitatea, entuziasmul și pasiunea ei pentru gătit sunt o garanție că vei mânca nu doar sănătos, ci și delicios!

VREI SĂ NE CONTACTEZI?

Scrie-ne pe
contact@yump.ro

PARTENERIATE

Scrie-ne pe
parteneriate@yump.ro

RELAȚIA CU PRESA

Scrie-ne pe
presa@yump.ro