Întrebări frecvente

E SUPER SIMPLU

SĂ TE MENȚII FRUMOASĂ!

↓ Click PLAY ↓

DETALII

✅Politica de retur

👍Pentru că suntem atât de convinși de beneficiile YUMP, îți oferim posibilitatea să ne ceri și să primești banii înapoi dacă în 30 de zile de la prima ta achiziție nu ai slăbit minim 3Kg folosind antrenamentele și meniurile noastre nutriționale!

IMPORTANT!

Prevederea de mai sus nu se aplică în cazul abonamentelor Zumba ci doar în situații de forță majoră ce pot fi dovedite de către client.

Legea în vigoare oferă oricărui cetățean dreptul de a se retrage dintr-un contract încheiat la distanță în termen de 14 zile de la încheierea acestuia, fără justificarea deciziei și fără alte costuri în afară celor prevăzute de lege. Totuși, această prevedere nu se aplică în cazul serviciilor de care Clientul/Cumpărătorul beneficiază imediat și integral, al celor cu conținut digital, nefurnizate pe suport material sau personalizate în mod clar pentru Client/Cumpărător, așa cum sunt serviciile oferite de www.yump.ro, cu excepția situației explicitate mai sus.

Posibilitatea de a cere banii înapoi este valabilă DOAR la prima achiziție pe www.yump.ro, nu și la reînnoirea de abonamente.

Dacă solicitarea de returnare este validă, YUMP se obligă să restituie contravaloarea abonamentului achiziționat în termen de 15 zile lucrătoare de la data primirii solicitării.

CUM FACI EXACT SĂ CERI BANII ÎNAPOI?

E simplu! Dacă după cele 30 de zile cu YUMP nu ai ars 3Kg, ai termen 3 zile să ne scrii un mail pe adresa contact@yump.ro în care ne soliciți banii înapoi, incluzând un set de poze cu alimentația zilnică (3 mese pe zi) pe care ai avut-o în toate cele 30 de zile în care ai utilizat conținutul YUMP.

După ce ne scrii, noi vom analiza pozele cu alimentația ta zilnică, precum și dacă ai respectat programul și numărul de antrenamente recomandat (acesta se salvează automat în contul tău). Nu-ți fă griji, dacă nu poți respecta orarul de cursuri LIVE, ai la dispoziție înregistrările acestora pentru a putea recupera.

Dacă în urma analizei reiese că ai respectat programul de antrenamente și planurile nutriționale, dar n-ai slăbit 3Kg în 30 de zile, primești banii înapoi GARANTAT.

De asemenea, te rugăm ca în solicitarea ta către noi să incluzi și următoarele informații în clar: numele, prenumele, adresa de email asociată contului tău www.yump.ro, numărul și seria facturii primite de la S.C. YUMP FITNESS S.R.L., precum și un extras de cont, care să conțină confirmarea codului tău IBAN (fără nicio altă informație legată de solduri și tranzacții bancare) și care să valideze astfel că ești deținătorul de drept al acelui cont bancar. Îndeplinirea acestor condiții este obligatorie pentru restituirea banilor.

Pentru mai multe detalii, vezi Politica de returnare.

🤔Care e diferența dintre abonamente?

Singura diferență dintre programe este durata accesului și prețul. Cu cât alegi un program cu durată mai mare cu atât obții rezultate mai bune și plătești mai puțin / lună😉

În rest, toate programele oferă acces full la întreg conținutul YUMP Fitness.👍

📅Când au loc clasele?

Clasele au loc în fiecare zi de luni, miercuri și joi începând cu ora 19:00. În pagina ta personală vei găsi orarul exact al claselor.

Ai între 3 și 5 antrenamente noi în fiecare săptămână, în funcție de profilul tău.

CE FAC DACĂ RATEZ UN ANTRENAMENT?

Nu-i nicio problemă! La scurt timp după încheierea fiecărui antrenament, ai acces la înregistrarea acestuia, precum și la toate înregistrările precedente.

În plus, ai acces în orice moment la absolut toate clasele înregistrate (peste 800), chiar dacă ele nu fac parte din profilul tău de antrenamente.

📺Cum fac să văd antrenamentele YUMP pe TV?

IMPORTANT! YUMP nu este responsabil de redarea conținutului său pe TV, întrucât această funcționalitate depinde 100% de setările și capabilitățile software ale TV-ului tău. Astfel, te rugăm ține cont de faptul că sfaturile de mai jos sunt orientative, nu pot acoperi toate situațiile posibile și nici toate tipurile de televizoare, laptopuri, desktopuri sau smartphone-uri existente.

1) Dacă ai SMART TV de nouă generație, atunci îți recomandăm să folosești YUMP direct din browser-ul de Internet al televizorului, deoarece, în majoritatea cazurilor, este suficient de puternic pentru a reda video-urile fără întreruperi. Te rugăm să te asiguri că SMART TV-ul tău este actualizat cu cea mai recentă versiune de browser.

2) Cum îți conectezi laptopul / desktopul la televizor?

a) PRIN CASTING, direct din browser-ul Google Chrome pe TV. Pentru mai multe detalii, te rugăm să urmezi instrucțiunile de AICI.

b) PRIN CABLU HDMI. Este necesar ca atât laptopul/desktopul tău cât și televizorul să aibă port HDMI (vezi mai jos):

Tot ce trebuie să faci este să conectezi laptopul/desktopul cu televizorul printr-un cablu HDMI (vezi mai jos):

După ce le-ai conectat, selectezi din meniul televizorului opțiunea de a folosi ca sursă pentru imagine portul HDMI (de regulă, accesul la acest meniu se face apăsând butonul ”Source” sau ”Input” de pe telecomanda televizorului).

3) Cum îți conectezi telefonul la Smart TV?

a) Dacă ai Smart TV Samsung poți face casting cu YUMP folosind aplicația SmartView (urmezi pașii explicați de aplicație).

b) Dacă ai smartphone cu sistem Android, poți face casting pe Smart TV (sau pe TV mai vechi cu aparat Google Chrome Cast) urmând pașii descriși AICI.

c) Dacă ai iPhone, pentru conectare îți recomandăm aplicația iWebTV (care este compatibilă și cu Google Chrome Cast) – pentru utilizare, te rugăm urmează instrucțiunile aplicației.

🏋🏼‍♀️Am nevoie de echipament special?

Majoritatea antrenamentelor noastre pot fi efectuate doar cu greutatea corpului, însă folosirea echipamentelor de mai jos te ajută să obții rezultate mai bune:

– Benzi elastice de rezistență YUMP. Cu setul nostru de benzi elastice arzi mai multe calorii într-un timp scurt. 👉 DETALII AICI

– Greutăți mici – de 0,5 – 2kg, care pot fi înlocuite și cu sticle de apă)

– La unele antrenamente folosim și scaune, pe care cu siguranță le ai acasă.

– Îți recomandăm să folosești și o saltea de yoga.

💪Cum rămân motivată să mă țin de cursuri?

Pe scurt, clasele YUMP creează dependență. Nu o spunem noi, o spun clientele noastre!😉De ce?

(1) CLASE ÎN TIMP REAL – Clasele publicate pe baza orarului nostru te disciplinează să urmezi un program riguros de antrenamente. În plus, ai tot timpul câte ceva nou la fiecare clasă. Nu te lăsăm să te plictisești!

(2) TE ALERTĂM când ai clase sau când lipsești prea mult timp de la antrenamente, prin sistemul nostru unic de notificări.

(3) CALORIILE ARSE LE TRANSFORMI ÎN REDUCERI – După fiecare curs completat ești premiată cu CHEATCOINS, moneda noastră oficială. Cu cât finalizezi mai multe antrenamente, cu atât acumulezi mai multe CHEATCOINS, pe care mai apoi le transformi în reduceri în RON pentru reînnoirea abonamentului.

(4) SPRIJIN DE LA ANTRENORI – Poți contacta oricând antrenorii pentru ajutor, sfaturi și indicații! Nu te lăsăm de capul tău!😜

(5) MONITORIZAREA EVOLUȚIEI – Vezi tot timpul câte calorii arzi și cât mai ai până  la atingerea obiectivului tău de fitness.

🔄Cum îmi schimb planul de antrenamente ales?

Scrie-ne pe contact@yump.ro și găsim împreună cel mai potrivit plan pentru tine!😉

▶️De ce îmi sacadează video-ul LIVE?

De regulă, acest lucru se întâmplă în momentul în care ai o conexiune mai slabă la Internet, chiar și temporară. Ce poți face?

  1. Dacă e o problemă temporară, te sfătuim să dai click pe pictograma în formă de rotiță dințată din partea din dreapta-jos a player-ului video. Modifică setarea de la “AUTO” la o rezoluție mai mică. Calitatea imaginii va scădea, însă LIVE-ul va merge mai cursiv.
  2. Dacă problema persistă, unii utilizatori au raportat faptul că au rezolvat această problemă prin restartarea calculatorului, care generează golirea memoriei cache a browserului tău.
  3. Dacă niciuna dintre soluțiile de mai sus nu funcționează, te rugăm să contactezi furnizorul tău de Internet pentru detalii suplimentare.

🔑Cum îmi schimb/recuperez parola?

Intră AICI și urmează pașii indicați!

💳Ce metode de plată acceptați?

(1) Plata online securizată prin CARD de credit / debit (se acceptă plata cu orice card din sfera VISA – Mastercard și subsidiarele acestora – Visa Electron, Maestro, Cirrus, indiferent de țara de origine și moneda cardului emis). La plata cu cardul ai acces instant la abonament.

Bine, bine, plătesc cu cardul. Dar pot să am încredere în voi?

Normal că da, doar ne vedem LIVE zi de zi! Însă nici nu se pune așa problema, pentru că noi NU avem acces niciodată la datele cardului tău! Când apeși butonul de achiziție ești redirecționată către Netopia MobilPay, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, autorizat pentru a gestiona aceste date. Abia acolo îți introduci detaliile cardului, pe care noi nu le vom vedea niciodată. Dacă vrei să afli mai multe despre MobilPay, vizitează siteul MobilPay.

(2) Plata prin TRANSFER BANCAR în contul YUMP. Scrie-ne pe contact@yump.ro dacă dorești să achiziționezi un produs prin transfer bancar și îți vom furniza toate datele necesare.

⚙️Ce este YUMP mai pe larg?

YUMP este prima platformă LIVE FITNESS dedicată femeilor din România.

Cum adică LIVE FITNESS? Adică poți urma cursuri de FITNESS și YOGA realizate de traineri profesioniști prin LIVE STREAMING direct pe televizorul, laptopul, telefonul sau tableta ta. Este ca și cum ai avea un antrenor personal, doar că nu mai pierzi timp cu traficul, aglomerația și sala de fitness, ci te poți antrena direct de la tine din sufragerie. Iar dacă ratezi un LIVE STREAMING, ai întotdeauna la dispoziție înregistrarea.

Cum adică dedicată femeilor din România? Toate planurile noastre de workout și nutriție sunt gândite exclusiv pentru a răspunde nevoilor specifice femeilor. Ceea ce te ajută să ai rezultate mult mai bune decât dacă ai apela la planuri generaliste. Cercetările din domeniu arată că obiectivele de fitness ale bărbaților diferă substanțial față de cele ale femeilor. În timp ce bărbații se axează pe forță și masă musculară, femeile se concentrează pe slăbit și tonifiere. Iar personalizarea experienței YUMP nu se oprește aici! Programele noastre țin cont de faptul că nevoile de mișcare și alimentație ale unei tinere mămici sunt diferite de cele ale unei viitoare mirese – chiar dacă ambele au același obiectiv: arderea kilogramelor în plus.

CE ÎNSEAMNĂ CĂ YUMP ÎMI PERSONALIZEAZĂ EXPERIENȚA?
Din prima ta zi de YUMP îți construiești un profil doar al tău, în care ne spui ce obiective, nevoi și preferințe ai. În funcție de răspunsurile tale, îți alocăm programul de fitness și nutriție cel mai potrivit. Programele noastre țin cont de faptul că nevoile de mișcare și alimentație ale unei tinere mămici sunt diferite de cele ale unei viitoare mirese – chiar dacă ambele au același obiectiv: arderea kilogramelor în plus.

De exemplu, dacă ești proaspătă mămică, ai mai puțin de 7 luni de la sarcină, și vrei să slăbești, îți alocăm acele cursuri care să nu te solicite fizic atât de intens (dat fiind că ai născut recent), care să te ajute să îți corectezi postura și să scapi de durerile de spate venite odată cu sarcina, iar planul tău alimentar va ține cont de faptul că alăptezi și că nu ai voie să începi diete radicale, care te pot afecta negativ și pe tine și pe copilul tău.

Iar dacă nu ești încă mămică sau a trecut peste un an de la sarcina ta și vrei să slăbești, să fii sigură că nu te vom menaja! Îți vom aloca exact acele cursuri care să te scoată din comfort zone și să te facă să transpiri pentru fiecare pizza sau cheesburger cu care te-ai răsfățat. Cât despre planul de nutriție… crede-ne că vei uita de junk food! Vom avea grijă să mănânci nu doar sănătos, dar și delicios!

NU GĂSEȘTI RĂSPUNSUL?

Scrie-ne aici! Chiar îți răspundem!😉