Politică de confidențialitate

YUMP consideră esențială protecția datelor tale personale, motiv pentru care am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a le proteja. Te informăm că am emis politici interne cu privire la prelucrarea datelor tale personale de către angajații și colaboratorii noștri.

Dacă dorești să navighezi anonim și nu dorești monitorizarea independentă a comportamentului tău de navigație de către noi și de furnizorii de servicii, trebuie să efectuezi setările corespunzătoare în browserul tău. Poți naviga, de exemplu, în modul “incognito” cu Google Chrome sau în modul “privat” cu Firefox.

Te informăm că prin acceptarea Politicii de Confidențialitate, ești de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către S.C. YUMP FITNESS S.R.L., denumită în cele ce urmează YUMP, luând în considerare legea privind protecția datelor/Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și următorii termeni și condiții.

Operatorul înseamnă persoana juridică care, singur sau împreună cu alte entități, stabileşte scopurile şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Numele Societății: S.C. YUMP FITNESS S.R.L.
Adresa societății: Str. Rodniciei nr. 5, ap. 1, Târgu Mureș, jud. Mureș, România
Numar Registrul Comerțului: J26/1953/11.12.2018
CUI: 40287870
Telefon: 0758 085 213
E-mail: date.personale@yump.ro

Puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor cu caracter personal la: date.personale@yump.ro.

Tu ai controlul datelor tale personale, motiv pentru care ai dreptul să refuzi colectarea, prelucrarea sau utilizarea datelor personale de către YUMP în conformitate cu legea privind protecția datelor, odată ce nu vei mai fi clientul nostru. Este necesar doar să trimiți un e-mail de refuz, la adresa mai sus menționată. Acest lucru va conduce automat la încetarea comunicărilor din partea noastră.

IMPORTANT! Trebuie să știi că, prin refuzul tău, este posibil ca utilizarea site-ului YUMP să nu mai fie posibilă din motive tehnice.

1) DREPTURILE TALE:

Ai dreptul de a primi informații clare cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat, în mod gratuit. Legea, îți conferă următoarele drepturi:

i. Dreptul de acces – Dreptul de a cunoaște datele colectate și modul în care sunt procesate;
ii. Dreptul la rectificare – Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dacă nu sunt actualizate;
iii. Dreptul de ștergere / “dreptul de a fi uitat” – Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal;
iv. Dreptul la restricționarea prelucrării – Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal;
v. Dreptul la portabilitatea datelor – Dreptul de a transfera date cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat;
vi. Dreptul la opoziție – Dreptul de a te retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal;
vii. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere – Dreptul de a depune o plângere împotriva YUMP la autoritatea de supraveghere.

Autoritatea de supraveghere responsabilă pentru YUMP este:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal:
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212

Pentru a-ți exercita drepturile ca persoană vizată, te rugăm să nu eziți să contactezi responsabilul nostru pentru protecția datelor cu caracter personal la: date.personale@yump.ro.

2) CE DATE COLECTĂM, CÂND, DE CE ȘI CUM COLECTĂM DATELE TALE?

YUMP colectează, procesează, stochează și dezvăluie diferite date cu caracter personal pentru a-ți putea livra serviciile comandate. Am detaliat mai jos în ce scopuri și în ce circumstanțe dezvăluim datele tale altor persoane.
Datele personale sunt informații din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana ta, cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, data nașterii, datele despre locație și adresa de e-mail.
Pentru a fi transparenți și a te face să înțelegi într-un mod clar și ușor cum funcționează și cum se aplică aceste noi prevederi, vom folosi formularul din tabel.
Deoarece există tipuri diferite de date, le-am grupat în categorii după cum considerăm că informațiile sunt mai ușor de înțeles.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când:

a) Vizitezi site-ul www.YUMP.ro

În momentul în care accesezi site-ul nostru, dar fără să fii autentificat, YUMP colectează următoarele date cu caracter personal:
Informații despre dispozitiv: ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului.
Date de conexiune: Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.
Aceste informații sunt colectate pentru a afișa site-ul web vizitat. Pentru a ne asigura că respectăm principiul de minimizare a datelor cu caracter personal, YUMP se limitează în a colecta doar datele care sunt absolut necesare.

b) Vizitezi site-ul YUMP.ro și te înregistrezi

Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite.
Pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferim, după înregistrare vei primi din partea noastră un e-mail de confirmare, precum și informări și chestionare ulterioare. YUMP va colecta toate datele necesare procesării comenzilor, câmpuri ce sunt marcate ca fiind obligatorii. Fără aceste informații nu putem procesa comenzile tale. Toate celelalte informații care nu sunt indicate ca și câmpuri obligatorii sunt opționale. Dacă ne furnizezi aceste date cu caracter personal, în mod voluntar ne vei ajuta să ne îmbunătățim serviciile.
Date de acces: Adresa de e-mail, Parolă
Informații despre cont: Numele, prenumele și / sau adresa de e-mail.
Informații despre dispozitiv: ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului.
Date de comunicare: Comentariile, evaluările sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin e-mail).
Date de conexiune: Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.
Informații despre comenzi: Istoricul comenzilor.
Alte informații: Datele pe care le primim în mod voluntar în timp ce utilizezi site-ul sau alte activități conexe, dar și din alte surse, cum ar fi social media sau alte baze de date (publice) (de exemplu, sondaje online pentru evaluarea calității serviciilor noastre, ID-ul de utilizator al altor platforme – Facebook, Google, etc.).

3) SCOPURI DEFINITE ȘI TEMEIUL JURIDIC

După cum te-am informat, colectăm datele tale personale numai atunci când este necesar, în scop legal și contractual.

a) În ce scop colectăm datele tale cu caracter personal?

Relația clienții: atunci când ne contactezi pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care ni le furnizezi. De exemplu, motivul pentru care ne-ai contactat, care comandă nu te-a mulțumit etc. În funcție de motivul pentru care ne-ai contactat, datele personale pot varia.
YUMP își dorește să fii un client mulțumit și astfel datele personale pe care ni le furnizezi cu ocazia transmiterii unui e-mail sunt stocate și înregistrate pe server-ul nostru intern.
Categorii de date cu caracter personal: Date despre cont, date de acces, date de comunicare, alte informații.
Bază legală: Aceste informații sunt necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comanda ta și pentru îndeplinirea contractului. YUMP este interesat în a îți oferi cea mai bună experiență (interes legitim).

b) Relația privind procesul de primire comandă:

O dată ce comanda ta este confirmată, primești accesul la serviciile achiziționate.
Categorii de date cu caracter personal: Detalii privind comanda, nume și prenume, adresa de e-mail.
Bază legală: Pentru a îți permite accesul în platformă și, deci, pentru a onora comanda ta, avem nevoie de datele tale cu caracter personal (îndeplinirea contractului).

c) Pază și protecție cibernetică

YUMP și-a propus să iți ofere cea mai bună experiență. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și astfel să prevenim riscurile. De asemenea, salvăm faptul că te-am informat despre politica de confidențialitate. În acest scop, menționăm în cont că ai primit informațiile corespunzătoare și că politica de confidențialitate a fost pusă la dispoziția ta.
Categorii de date cu caracter personal: Date de conectare
Bază legală: Suntem obligați din punct de vedere legal să îți protejăm datele în mod corespunzător (respectarea obligațiilor legale) iar protejarea societății este în interesul nostru (interes legitim).

d) Procesare ulterioară bazată pe interesul nostru legitim

Pe lângă scopurile și bazele juridice menționate mai sus, procesăm și datele tale cu caracter personal din așa-numitul interes legitim. Un interes legitim este în special prelucrarea datelor cu caracter personal într-un grup de societăți, procese de securitate a rețelelor și a informațiilor sau activități de marketing direct. Folosim datele tale personale pentru a ne urmări interesele legitime, cu condiția ca drepturile și libertățile tale să fie respectate.
Interes legitim în scop:

i) De publicitate: YUMP va continua să îți trimită e-mailuri pentru a îți oferi reduceri și promoții, chestionare pentru a efectua sondaje de opinie și studii de piață în vederea îmbunătățirii serviciilor. Ai dreptul să refuzi prelucrarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, sens în care te rugăm să îl contactezi pe responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail menționată mai sus.
ii) Marketing prin e-mail: YUMP va selecta informările în scop de marketing, astfel că la tine vor ajunge doar acele informări care se potrivesc cu preferințele tale. Ai dreptul să refuzi prelucrarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, sens în care te rugăm să îl contactezi pe responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail menționată mai sus.
iii) Date de măsurare: Pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a ne optimiza reclamele, vom colecta diferite date de măsurare.
iv) Cesiune și achiziție, fuziune și achiziție, schimbare asociați: Te informăm că în situația în care va avea loc o cesiune, fuziune urmată de o achiziție totală sau parțială a părților sociale, YUMP va dezvălui informațiile tale cu caracter personal societății respective. YUMP, se va asigura că orice terț care va achiziționa total sau parțial societatea, va respecte reglementările legale privind protecția datelor cu caracter personal.
v) Alte informații: datele pe care le furnizezi în mod voluntar atunci când utilizezi site-ul nostru web, dar și informații din alte surse, cum ar fi social media sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme), vor fi colectate și prelucrate împreună cu datele solicitate de noi.

4) CÂND ȘTERGEM DATELE TALE?

În general, ștergem datele după ce scopul a fost îndeplinit. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării. Datele colectate sunt marcate cu o regulă de ștergere. Când perioada de păstrare este îndeplinită, datele stocate vor fi șterse în consecință.
YUMP va șterge datele tale personale oricând dorești și imediat după ce ne-ai notificat sau după 2 (doi) ani de la îndeplinirea scopului. Dacă contul tău va fi inactiv timp de 2 (doi) ani, YUMP va șterge și contul. Înainte de aceasta, vei primi o notificare separată de la adresa noastră, pe adresa de e-mail înregistrată în contul tău de utilizator.
Pe lângă regulile de ștergere definite de noi, există și alte perioade de păstrare legală pe care trebuie să o respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă de zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri.
Prin urmare, în ciuda solicitării de ștergere a datelor tale, este posibil să mai stocăm unele date stocate datorită reglementărilor legale. În acest caz, vom restricționa datele de la prelucrarea ulterioară.

5) CUI DEZVĂLUIM DATELE TALE?

YUMP nu furnizează datele tale unor terțe părți neautorizate. Cu toate acestea, ca parte a activității noastre, obținem serviciile furnizorilor selectați și le oferim un acces limitat și strict monitorizat la unele dintre datele noastre.
De exemplu, agenții externalizare de relații cu clienții sau programatori ar putea avea acces la informațiile tale pentru a putea efectua servicii pentru tine. Informațiile tale vor fi tratate ca fiind private și confidențiale de către furnizorii de astfel de servicii si nu sunt utilizate pentru niciun alt scop decât cele pentru care i-am autorizat. De asemenea, putem folosi agenții de advertising ca terțe părți sau alți furnizori de servicii pentru a poziționa reclame pe site-ul nostru în numele YUMP sau agenții de publicitate terțe. Aceste companii pot utiliza cookie-uri și balize web pentru a măsura eficiența publicității. Orice informații pe care aceste părți le colectează prin intermediul cookie-urilor și balizelor web sunt complet anonime.
Înainte de a transmite datele personale către aceste societăți partenere pentru a le procesa în numele nostru, ne asigurăm că aceștia respectă cerințele legale de protecție a datelor cu caracter personal și că pot să demonstreze nivelul de protecție al datelor cu dovezi corespunzătoare.

6) POLITICA DE COOKIES

Atunci când utilizezi site-ul yump.ro, cookies vor fi salvate pe calculatorul tău, pe mobil sau pe tabletă.
Site-ul nostru este adaptat constant pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor noștri. Pentru acest scop folosim cookies, dar și pentru a-ți trimite oferte personalizate atât pe site-ul nostru, cât și pe rețelele de socializare.
Citește mai jos pentru a afla ce este un cookie, cum funcționează și cum le utilizăm noi pe site.

a) Ce este un fișier cookie și în ce scop este folosit?

Website-ul nostru utilizează tehnologia de tip cookie pentru a-ți oferi un serviciu web mai bun și personalizat. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe website-ul nostru nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală.
Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul tău web pe hard disk-ul dispozitivului tău final (de exemplu: computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitezi. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea tale cu site-urile web mai sigure și mai rapide, deoarece acestea își pot aminti preferințele tale (de exemplu: autentificare), trimițând informațiile pe care le conțin înapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitezi din nou site-ul web respectiv utilizând același dispozitiv final.

b) Cum poți controla fișierele de tip cookie?

Îți poți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, poți să blochezi sau să elimini fișierele cookie fie prin intermediul setărilor browser-ului tău web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziție de terți sau urmând instrucțiunile specifice pentru categoriile de cookie din secțiunile următoare. În orice situație, dezactivarea cookies poate genera probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului YUMP.
În cazul în care vrei să elimini fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele tale și să configurezi browserul tău web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, poți utiliza setările privind preferințele din browser-ul tău web. De obicei, poți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe care îl utilizezi pentru a accesa site-ul YUMP. În funcție de browser-ele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, te rugăm să vizitați website-ul browser-elor tale:

  • Setări cookie în Internet Explorer – Internet Explorer;
  • Setări cookie în Firefox – Firefox;
  • Setări cookie în Chrome – Chrome;
  • Setări cookie în Safari – Safari;
  • Setări cookie în Edge – Edge;
  • Setări cookie în Opera – Opera.

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, te rugăm să vizitezi www.allaboutcookies.org sau să vezi www.youronlinechoices.eu, care conține informații suplimentare privind publicitatea comportamentală și viața privată online.

c) Fișierele de tip cookie utilizate pe website-ul www.yump.ro

În baza funcției și scopului pentru care sunt utilizate fișierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate în următoarele categorii, pe care YUMP le utilizează pe website-ul său www.yump.ro:

  • Fișiere de tip cookie absolut necesare îți permit să navighezi pe website și să ii utilizezi funcțiile de bază. De obicei, acestea sunt instalate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de tine, care echivalează cu o cerere de servicii. Aceste fișiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea website-urilor.
  • Fișiere de tip cookie privind funcționalitatea sunt utilizate pentru a te recunoaște atunci când revii pe website-ul nostru și ne permit să îți oferim funcții îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferințelor tale. Aceste fișiere de tip cookie colectează informații anonime și nu pot urmări navigările tale pe alte site-uri web. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani.
  • Fișiere de tip cookie analitice și privind performanța ne permit să recunoaștem, să numărăm utilizatorii și să colectăm informații despre modul în care este utilizat website-ul (de exemplu: paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des și dacă utilizatorul primește mesaje de eroare de la anumite pagini). Aceasta ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează website-ul nostru, de exemplu, asigurând ca poți găsi ușor ceea ce cauți. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani. În ceea ce privește third-party cookies, perioada de expirare poate să varieze și în unele cazuri poate depăși 2 ani. Pentru mai multe detalii cu privire la această categorie de cookies, vezi Secțiunea d) de mai jos.
  • Fișiere de tip cookie privind marketing și identificarea publicului țintă înregistrează vizita ta pe website-ul nostru, paginile pe care le-ai vizitat și link-urile pe care le-ai accesat. Vom utiliza aceste informații pentru a oferi reclame mai relevante pentru tine și interesele tale. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a limita frecvența cu care poți vedea o reclamă și pentru a ajuta la măsurarea eficienței campaniilor publicitare. De asemenea, putem împărtăși aceste informații cu terțe-părți (cum ar fi agențiile de publicitate) în acest scop. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani. În ceea ce privește third-party cookies, perioada de expirare poate să varieze și în unele cazuri poate depăși 2 ani. Pentru mai multe detalii cu privire la această categorie de cookies, vezi Secțiunea e) de mai jos.
  • Fișiere de tip cookie privind rețelele sociale îți permit să împărtășești pe site-ul web activitatea ta pe rețele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram sau Twitter. Acește fișiere de tip cookie nu sunt controlate de către noi.
  • Alte tipuri de fișiere de tip cookie care pot fi utilizate ulterior. Te vom informa prin politicile noastre actualizate dacp sunt utilizate orice alte tipuri de cookies

Te rugăm să observi că YUMP utilizează serviciile terțelor-părți pentru a obține informatii cu privire la utilizarea de către tine a website-ului pentru a optimiza experiența ta de utilizator și pentru a-ți prezenta publicitate în afara website-ului. Aceste terțe-părți (inclusiv, de exemplu: agenții de publicitate și furnizorii de servicii externe, cum ar fi serviciile de analiză a traficului web) pot, de asemenea, utiliza fișiere de tip cookie, asupra cărora nu exercităm niciun control.

d) Fișiere de tip cookie utilizate în scopuri statistice și pentru monitorizarea traficului web
Google Analytics

Website-ul nostru utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit website să analizeze modul în care utilizezi respectivul website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către tine a website-ului (inclusiv adresa ta IP) vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE și/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către tine a website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea website-ului pentru operatorii website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea website-ului și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligație conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa ta IP cu alte date deținute de Google.
Poți renunța la Google Analytics fără a afecta modul în care poți vizita site-ul nostru web.
Informații detaliate cu privire la Google Analytics și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care poți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners.
Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, poți instala un add-in pe browserul tău web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout)

e) Fișiere de tip cookie privind rețelele sociale

Pe www.yump.ro, terțe părți care furnizează aplicații prin intermediul acestui website pot plasa propriile lor fișiere de tip cookie în vederea monitorizării performanței aplicațiilor lor sau pentru a-și personaliza aceste aplicații pentru tine. De exemplu, atunci când distribuiți un articol utilizând un buton de distribuire în rețelele de socializare (e.g., Facebook sau Twitter) disponibil pe website, platforma rețelei de socializare asociată butonului respectiv va înregistra acest lucru. Pe website poate de asemenea să existe conținut integrat („embedded”), de exemplu conținut video al unor terțe părți precum VIMEO sau YouTube, și, în acest caz, acești terți pot să-și plaseze la rândul lor propriile fișiere de tip cookie.
Asemenea fișiere de tip cookie nu pot fi accesate de YUMP.

f) Refuzarea utilizării cookie-urilor

Dacă nu vrei ca YUMP să colecteze și să analizeze informații despre vizita ta, poți să faci acest lucru în orice moment pentru viitor (opt-out). Dacă dorești să refuzi, te rugăm să ne contactezi conform informațiilor de contact menționate mai sus.

***
Ultima actualizare: 01 ianuarie 2019.

Putem actualiza această politică din când în când și vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe website-ul nostru. În cazul în care ne-ai furnizat datele tale de contact și ne-ai autorizat să te contactam, te vom anunța dacă modificăm această politică în mod substanțial. Te rugăm să consulți periodic această politică pentru orice modificări. În situația în care legislația în vigoare va suferi modificări, te vom informa cu prioritate.