X
Back to the top

Cum funcționează și cum accesez

Ce este Yump Fitness?

Yump Fitness este un program online de antrenamente și dietă pentru femei. Dacă îți dorești să slăbești să te tonifiezi sau vrei să fii mai sănătoasă și nu știi cum să începi, Yump este soluția perfectă pentru tine.
Acum poți obține toate aceste lucruri din confortul casei tale fără a mai pierde timpul cu deplasările la sală, evitând astfel aglomerația din trafic. În aplicația Yump Fitness vei găsi antrenamente video, planuri nutriționale, rețete delicioase să sănătoase și vei putea lua legătura cu un antrenor personal și un nutriționist gata oricând să te motiveze pentru a reuși să îți atingi obiectivele.

Cum funcționează Yump Fitness?

Îți alegi durata colaborării noastre cu prețuri de la doar 99 RON/lună, iar după achiziție vei primi un email de la noi cu linkul de unde îți poți descărca aplicația Yump Fitness și vei fi rugată să îți setezi parola.
În urma răspunsurilor pe care le vei oferi în chestionarul care îți este pus la dispoziție noi îți vom pregăti planul de antrenamente video pe care le vei găsi direct în calendarul aplicației.

Ce voi primi de la Yump Fitness?

Indiferent de planul ales ai acces la următoarele facilități:

🔷 3 antrenamente video noi pe săptămână
🔷 Conectare SMARTWATCH (Fitbit, Garmin, Apple Watch sau Withings)
🔷 Monitorizarea evoluției (prin poze, măsurători, cântărire)
🔶 Provocări lunare
🔶 Rețete video (realizate de nutriționist cu calorii gata calculate 🥙)
🔶 Planuri nutriționale (bazate pe rețetele video)
💜 Acces la baza de date cu antrenamente
💜 Mesagerie directă cu antrenorul
💜 Habit Coaching

Cum plătesc abonamentul Yump Fitness?

Prima plată a oricărui plan se realizează plu ajutorul cardului tău. Ulterior plata se va face automat în fiecare lună direct de pe cardul introdus la prima plată. Poți anula oricând următoarea plată deoarece serviciile Yump nu au o perioadă contractuală. Acest lucru se poate face direct din aplicația mobilă după instalare, accesând cele 3 puncte din partea dreaptă iar apoi accesând secțiunea ” Purchases”

Avantajele Yump Fitness

Cu ajutorul nostru vei reuși să obții rezultate pe termen lung deoarece aplicația te va ajuta să continui planul de nutriție și programul de antrenamente chiar și atunci când simți că nu ai chef. Știm cât de greu este să rămâi consecventă, însă îți promitem că vom fi alături de tine și te vom motiva atunci când vrei să renunți.
Cel mai mare plus al antrenamentelor de pe Yump este că acestea nu sunt plictisitoare și îți vor oferi o stare de bună dispoziție și energie. Nivelul de dificultate al antrenamentelor este diversificat în funcție de nivelul tău de fitness, astfel aplicația Yump este potrivită pentru oricine. Efectul de accelerare al metabolismului sunt un efect garantat al programelor de antrenament Yump și astfel vei arde calorii ușor mai mult timp. După ce vei ajunge acolo unde îți dorești, cu Yump îți va fi ușor să îți menții rezultatele deoarece prin intermediul aplicației mobile vei primi notificări atunci când ai ratat antrenamentele sau obiceiurile noi stabilite.
Planurile nutriționale concepute de către Daiana sunt gustoase și fără restricții, astfel vei putea să mănânci alimentele pe care le iubești și totodată să slăbești fără a face efort. La baza planurilor nutriționale pentru slăbit, Daiana a conceput și rețete video ușor de prepaprat care te vor ajuta să ajungi rapid la kilogramele pe care ți le dorești. Cu planurile alimentare vei reuși să slăbești definitiv și vei învăța cum să alegi alimentele cu puține calorii care te vor face să te simți sătulă pentru perioade îndelungate.

Aplicația Yump Fitness

Am creat pentru tine o aplicație de fitness online cu ajutorul căreia vei avea toate resursele pentru a ajunge la sănătatea mult dorită. Aplicația Yump Fitness este disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android cât și pentru cele cu sistem de operare IOS. Intuitivă și ușor de utilizat, pe lângă antrenamente eficiente de fitness, planuri nutriționale și rețete îți va oferi posibilitatea să îți urmărești progresul, să monitorizezi evoluția cu ajutorul ceasurilor și a brățărilor de fitness sau să iei legătura cu antrenorul sau nutriționistul tău.

Ce spun clientele Yump Fitness

Din 2019 și până astăzi am reușit să schimbăm viața a peste 1000 de femei care au apelat la serviciile Yump Fitness. Clientele noastre apreciază diversitatea antrenamentelor online, buna dispoziție din timpul claselor de fitness, calitatea antrenamentelor video oferite, diversitatea planurilor nutriționale dar și gustul preparatelor gătite după rețetele delicioase ale Daianei.
Persoanele care au apelat la Yump s-au declarat mulțumite de tonusul lor muscular și de faptul că nu au mai avut dureri de spate. Vei vedea cum talia ta se va micșora și vei avea mai multă încredere în tine deoarece vei arăta mai bine și vei fi mai încrezătoare.
Un alt aspect apreciat de către persoanele care au încercat antrenamentele noastre online a fost timpul redus în care răspundem tuturor întrebărilor și umanitatea pe care o exprimă tot ceea ce înseamnă Yump.
Mai multe review-uri despre Yump Fitness poți găsi pe pagina noastră de facebook:
https://www.facebook.com/YumpFitness sau pe contul nostru google:
https://g.page/r/CZ0d_g5suD_bEBM/review

Ce are Yump Fitness diferit față de alte platforme de fitnessonline

Datorită conceptului inovator, cu Yump Fitness vei reuși să să te ții de programul tău, vei reuși să îți atingi mult mai repede obiectivele și poate cel mai important vei reuși să îți menții rezultatele pe termen lung. Aplicația de fitness online pe care ți-o punem la dispoziție are o componentă de lifestyle importantă deoarece cu ajutorul habit coachingului vei reuși să transformi activități care țin de sănătate în obiceiuri sănătoase menținute pe termen lung.
Acest proces este singurul care te va ajuta să îți schimbi stilul de viață. Un alt punct forte este faptul că suntem aproape de tine și putem comunica direct prin intermediul chatului din aplicație. Comunitatea din care vei face parte cu Yump este formată din oameni ca și tine așa că nu mai sta pe gânduri și alătură-te celei mai mari comunități de fitness online din România. Cu Yump vei descoperi că fitness-ul este distractiv și se poate face din confortul propriei locuințe.

2022 YUMP