BENZI ELASTICE YUMP

Arde mai multe calorii cu setul de 5 benzi elastice YUMP!

BENZI ELASTICE YUMP

Arde mai multe calorii cu setul de 5 benzi elastice YUMP!

SET 5 BENZI ELASTICE

99 RON

🚚 LIVRARE GRATUITĂ

arzi mai multe calorii
crești eficiența exercițiilor
5 nivele de rezistență

SET 5 BENZI ELASTICE

99 RON

🚚 LIVRARE GRATUITĂ

arzi mai multe calorii
crești eficiența exercițiilor
5 nivele de rezistență

Obține rezultate de fitness mai bune cu setul de 5 benzi elastice! Asigură o varietate mare a exercițiilor și tonifierea întregului corp. Arzi mai multe calorii într-un timp scurt. Ai 5 nivele diferite de rezistență. Benzile sunt ideale atât pentru începători, cât și pentru avansați. Sunt eficiente atât în antrenamentul părții superioare cât și inferioare a corpului. Previi accidentările și te antrenezi în siguranță. Rezistență la uzură, nu-și pierd elasticitatea după utilizarea pe termen lung.

Livrare gratis în 2-4 zile lucrătoare oriunde în România

Obține rezultate de fitness mai bune cu setul de 5 benzi elastice! Asigură o varietate mare a exercițiilor și tonifierea întregului corp. Arzi mai multe calorii într-un timp scurt.

Ai 5 nivele diferite de rezistență. Benzile sunt ideale atât pentru începători, cât și pentru avansați. Sunt eficiente atât în antrenamentul părții superioare cât și inferioare a corpului. Previi accidentările și te antrenezi în siguranță. Rezistență la uzură, nu-și pierd elasticitatea după utilizarea pe termen lung.

Livrare gratis în 2-4 zile lucrătoare oriunde în România

🚚 Detalii despre livrare

Te rugăm ca în formularul de comandă să completezi adresa exactă la care dorești să îți fie livrat coletul.

Pentru orice fel de nelămuriri sau probleme legate de livrări, scrie-ne pe contact@yump.ro!

🔁 Condiții de retur

Dacă setul de benzi nu te mulțumește 100%, îl poți returna în termen de 14 zile de la momentul în care ai intrat în posesia lui. Având în vedere că livrarea produsului de către YUMP este gratuită, costul de livrare pentru retur va fi suportat de către Cumpărător.

Detalii despre dreptul la retragere:
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică Bunului.

Legea se aplică doar în cazul setului de benzi YUMP, nu și în cazul programelor de fitness & nutriție YUMP, având în vedere că acestea din urmă sunt produse cu conținut digital care nu este livrat pe un suport material, iar livrarea a început cu acordul expres al consumatorului.

Conditii generale pentru retur
Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.